Hirdetés

feltalalo.lap.hu / Híres feltalálók

Híres feltalálók

A leggazdagabb egyesült államokbeli famíliák vagyonának megalapozói gyakran a semmiből küzdötték fel magukat. A Forbes alapján bemutatunk néhány milliárdos famíliát, akik kereskedelemből, csokoládéból és zacskós levesből gazdagodtak meg.

Galamb József pályája, életútja a VeteránParkon. Veterán autók, oldtimer motorok egyéb járművek a VeteránParkon!

Az új évezred méltó fogadása nem lenne teljes az elmúlt korok leglényegesebb technikai vívmányairól készült felmérés nélkül, a technikával és annak ránk gyakorolt hatásaival sokat foglalkozó emberek részvételével. Számos tudóstól, filozófustól és a tudományos közélet szereplőitől érkezett válasz. Ez a blog ezen nagyszerű elmék véleményeiből gyűjt össze egy csokorral John Brockman - "Az elmúlt 2000

Meghatározás:

Linkgyűjtemény feltalálók, műszaki fejlesztők számára. Hasznos tanácsok találhatók azok számára, akik nem karják, hogy találmányukból más gazdagodjék meg.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Híres feltalálók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés